De therapeut

Mijn naam is Elsje Wessels-Oosterveer (1964), ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Lange tijd ben ik werkzaam geweest als A-verpleegkundige in het ziekenhuis. Nog steeds ben ik als ZZP-er werkzaam in de gezondheidszorg.

Om op een meer bezielde manier mensen te begeleiden, volgde ik de 4-jarige opleiding tot psychosociaal therapeut en de 4-jarige opleiding tot psychodramaturg. Tevens volgde ik de cursus cognitieve therapie op basis van mindfulness.

Mijn interesse gaat uit naar wat mensen beweegt, wat hen inspireert en hoe zij zich verder kunnen ontplooien in de omgang met zichzelf en hun omgeving. Het werk als psychosociaal therapeut en psychodramaturg heeft mijn leven voller en rijker gemaakt. Het inspireert mij om te zien hoe mensen in zeer korte tijd kunnen veranderen.

Om mijn eigen balans in ontspanning en het werken met cliënten te houden, wandel ik graag met mijn labradors retrievers, lees ik veel en geniet van koken. Verder ontspan ik door yoga, meditatie en door geregeld de sauna te bezoeken.

Aangezien ik mij wil blijven bekwamen, volg ik zeer geregeld nieuwe cursussen of trainingen.

Reacties zijn afgesloten.